Meie lugu

Meie lugu

ehk miks ja kuidas kõik alguse sai.

See perefirma sündis armastusest Vahemere köögi vastu, mis tõi kokku kõik olulised komponendid nagu värske kvaliteetne liha, maailmakuulsad Prantsuse ja Hispaania vorstid- singid, omas mahlas mereannid, juustu assortiid ning mida kõike saadavad parimalt kombineeritud veinid, siidrid ja muud napsid. Meid ajendab ja ühendab toidutegemise kirg, perekond ja toidu tooraine kvaliteet.

Kõik sai alguse sellest kui Tõnis ja Tarmo olid ühel järjekordsel ärireisil Hispaanias, kus nad ootamatult sattusid väikesesse külakesse, kus võeti neid perekondlikult vastu , kutsuti kööki, tehti koos süüa, räägiti maast ja ilmast.

Meestele meeldis see, kuidas pere koos aega veetis, kuidas jagati ja kui palju sai omavahel sotsialiseeritud. Tekkis vajadus Vahemere toidukultuuri järele! Vajadusest ja oma perest lähtudes otsustati hakata kõike head ja paremat jagama – oma inimestega, eestimaalastega.

Selle käigus avasime 2016 juuni oma esimese poe, Liha & Tapas Rocca Al Mare kaubanduskeskuses. 19.mai avame enda teise poe Balti Jaama Turul.

Meie ideeks ja sooviks on luua täiuslik poe kontseptsioon, kus toome kliendi lauale kvaliteeste, värske ja täisväärtusliku toidulaua otse tootjatelt Vahemere äärest, luues selleläbi lisaväärtust kõigi inimeste lauale ja heaolule. Gurmee ei ole enam midagi kauget ja kallist!

Peame lugu sellest, mida ja kuidas inimesed söövad ning see on andnud meile kindla sihi ja eesmärgi tõstmaks meie kõigi toidu kvaliteeti ja söömisharjumusi. Olulist rolli kannab ka toiduvalmistamise meetodid.

Fotograaf: Meeli Küttim

Toidu toorainest sõltub selle kvaliteet. Kvaliteet tagab hea ja tugeva tervise, seetõttu saadab meid kindel põhimõte:

Sa oled see, mida sööd, seega söö kvaliteetset ja värsket ning anna panus enda ja oma pere tervise edendamiseks.

Sest tea, et …
armastus käib ikka kõhu kaudu.

Parimate soovidega

Liha & Tapas`e pere

Fotograaf: Meeli Küttim
Teil puuduvad õigused registreerimiseks