Arhiiv

Võta aega kokkamiseks! Ära muretse, see on imelihtne!

Kiiresti, maitsva ja tervisliku saad valmistada nende retseptide järgi! Kõik tooted saadaval Liha & Tapase poodides!

Bon Appetit!

Veiseliha antrekoot - soovitus Black Angus  Oliiviõli - soovitus antrekoodile: Delicato oliiviõli Sool - soovitus: mere soolahelbed Maldon helbesool  Pipar Valmistamine: Soojenda liha toatemperatuuril ja kuivata liigsest mahlast majapidamispaberiga. Eelkuumuta ahi 190 kraadini. Pintselda liha oliiviõliga. NB! Kasuta oliivõli või mõnda muud kuumakindlat õli). Väldi ekstra neitsioliivõli! Hõõru steikidele Maldon helbesoola ja värskelt

12-inimesele. 5-9 pizzat ( oleneb kui paksu põhjaga pizza tehakse) NB! Pizzade põhimõte - LESS IS MORE!   Tainas: 1 kg nisujahu või kasuta alternatiiv jahu 1 spl soola 14 g kuivpärmi 1 spl suhkurt 4 spl oliivõli 650 ml käesooja vett   Sega omavahel jahu ja sool. Teises kausis sega kokku vesi, oliivõli, pärm ja

Capri salat ( pühvlipiima mozzarella,basiiliku ja lihavate tomatitega) *Mozzarella di Bufala Campana - kreemine tõeline Itaalia mozzarella. Tekitab sõltvust! 4-7 lihatomatit Peotäis värsket basiilikut Ekstra neitsioliiviõli - soovitus eriti hõrk Galantino Extra Virgin Olive Oil. Sool - soovitus: Mere soolahelbed Maldon helbesool Pipar Palsamiäädikakreem - soovitus: Monari Crema Classico  - absoluutne salatite

Teil puuduvad õigused registreerimiseks